VOORGEVEL

Je kunt maar één keer een eerste indruk achterlaten! Dat geldt ook voor ons gebouw…

Op dit moment communiceert onze huidige voorgevel geen warm welkom. Terwijl dat de boodschap is die we aan alle voorbijgangers en bezoekers willen verkondigen! Het goede nieuws van het evangelie van Jezus Christus is voor iedereen. En dus willen we dan niet alleen binnen de muren van ons gebouw communiceren, maar ook op de muren van ons gebouw!

Ontwerp
De wensen die we hebben ten aanzien van een nieuwe voorgevel zijn voorgelegd aan een architect. Die heeft op basis daarvan een schets ontworpen. Elementen die wij belangrijk vinden voor de vernieuwde voorgevel zijn onder andere:

  • een kruis. Door een kruis op de gevel te bevestigen is direct duidelijk dat dit gebouw een kerk is. Vaak horen we dat mensen die voor het eerst binnenstappen -bijvoorbeeld pakketbezorgers of monteurs- geen idee hebben wat voor ‘bedrijf’ we zijn!
  • groot LED scherm. Op dit scherm kunnen we steeds wisselende teksten tonen. Boodschappen van hoop, bemoediging én uitnodiging.
  • grotere entree. Onze huidige entree is vrij klein ten opzichte van ons hele pand. Er mag meer nadruk komen op de ingang en deze mag een uitnodigende uitstraling hebben.

Het geschatte bedrag voor dit project is: €150.000. (Bedrag kan nog wijzigen, niet alle offertes zijn al binnen.)  Het zomeroffer dat op 25 juni is opgehaald, wordt onder andere aan dit project besteed. Zodra de benodigde financiën voor dit project binnen zijn, wordt de opdracht tot uitvoering gegeven. Natuurlijk vieren we dit weer met elkaar!

Enthousiast? 
Wil jij een gift geven voor dit project? Dat kan via onderstaande button, QR-code of gegevens.