Paasdienst | 9 april 

Van harte welkom om het Paasfeest met ons te vieren op zondag 9 april!
We zien uit naar een krachtige samenkomst waarin Jezus en zijn opstanding centraal staat.
We vieren met elkaar dat Hij leeft en doen dat tijdens én na de samenkomst.

Programma
De dienst start om 10.30 uur. Onze worshipband start de dienst met een krachtige tijd van aanbidding. Richard Wilbrink zal vervolgens spreken over het thema ‘Gezonden voor gezondheid!’. Na afloop van de dienst ben je welkom in onze koffieruimtes waar we gezellig met elkaar lunchen. De lunch is kosteloos en aanmelden is niet nodig.

Welkom!
Ben je niet eerder in een samenkomst geweest? Voel je van harte welkom!
Op deze pagina vind je meer informatie zoals adresgegevens en informatie over parkeermogelijkheden.

Heb je alsnog vragen of wil je persoonlijk ontvangen worden? Bel of mail ons via [email protected] of 078-6193745.

We zien uit je te ontmoeten!

FAQ

Onze kerk is gevestigd op het industrieterrein van Zwijndrecht waar ook de Gamma zit. Een goed te bereiken plek, pal aan de A16 en dicht bij het station van Zwijndrecht. In de straat en omgeving is volop gelegenheid om gratis te parkeren.

Op zondag start onze samenkomst om 10:30 uur. Vanaf 10:00 uur gaan de deuren open en kun je een plekje in de zaal zoeken.

Onze zondagsamenkomsten duren over het algemeen tot uiterlijk 12:30 uur. Daarna is er gelegenheid om gezellig koffie te drinken en na te praten met elkaar. Neem een lunchpakketje mee of koop een lekkere maaltijd uit onze keuken!

Geen dienst is hetzelfde, maar er zijn wel vaste onderdelen. Als er iets te vieren valt, beginnen we daar mee! Bijvoorbeeld het vieren van een huwelijksjubileum, het horen van een getuigenis of het meevieren dat mensen gedoopt worden.

Vast onderdeel is altijd de worshipdienst; met elkaar aanbidden we God op een eigentijdse manier. We zingen zowel Nederlands- als Engelstalige liederen waarbij je de teksten kunt meelezen op de beamer. De worshipdienst duurt ongeveer drie kwartier.

Na de worshipdienst stappen we over naar de preek. Vanuit Gods Woord wordt een boodschap gebracht die je opbouwt, inspireert en bekrachtigd. Vaak wordt deze boodschap ondersteunt met beeldmateriaal. Aansluitend op de preek kan een oproep volgen waarin je gebed kunt ontvangen naar aanleiding  van het onderwerp van de preek.

We sluiten elke dienst af met een worshipsong om vervolgens elkaar te ontmoeten in een van onze twee koffieruimtes.

Voor kinderen is er elke zondag een eigen programma van Jesus Kids; het kinderwerk van Nehemia.

Voor alle leeftijden is een eigen programma.  Een fantastisch team van kinderwerkers zet zich elke week met veel enthousiasme in om met de kinderen een geweldige tijd te beleven. Alle  kinderen krijgen tijdens het programma limonade met wat lekkers.

Wil jij je kind(eren) naar de dienst van Jesus Kids brengen? Meld je dan bij binnenkomst bij onze welkomsbalie dan loopt een medewerker met je mee.

Ook jongeren zijn van harte welkom in onze zondagdiensten. Een keer per maand is er speciaal voor tieners van 12 t/m 16 jaar een eigen samenkomst op zondagochtend: New Generation. Deze dienst start ook om 10:30 uur en wordt gehouden in the Block; de zaal van Nehemia Youth. Wil je jouw tiener hier brengen, spreek dan een medewerker aan of loop naar de welkomsbalie die je bij binnenkomst tegenkomt.

Wij zijn een eigentijdse kerk waar iedereen mag komen zoals hij of zij is. Wij geloven in een kerk waar alle generaties en culturen samen kunnen komen. Jij bent uniek, relevant en van waarde; kom dus zoals je bent!

Wij zijn een Evangelische gemeente in Zwijndrecht; een kerk die aansluit bij deze tijd en met eigentijdse vormen het Bijbelse evangelie van genade brengt. We geloven dat we het beste aan God mogen geven, maar ook dat we het beste mogen laten zien in de wereld om ons heen.

We ontvangen wekelijks bezoekers vanuit de hele Drechtstreek, maar ook van daarbuiten. Vanuit o.a. Papendrecht, Ridderkerk, Dordrecht en Hendrik Ido Ambacht bezoeken mensen onze diensten. Onze kerk is een mix van jong en oud en van mensen uit verschillende culturen.

We hebben de overtuiging dat Jezus meer dan de moeite waard is. Hij is levens veranderend en het antwoord op zelfs niet gestelde vragen. We brengen die passie niet alleen naar buiten via de samenkomsten maar ook via de media en via het uitreiken naar mensen in nood in binnen- en buitenland. We zoeken telkens nieuwe wegen om Zijn liefde voor de wereld te tonen. We willen het Koninkrijk van God zichtbaar maken.

Onze kerk staat positief in het leven. Ook al is er ziekte, verslaving en nood. We geloven in een bovennatuurlijke liefdevolle God die hemelse voorzieningen geeft door middel van Zijn gezin hier op aarde. Vanuit deze positieve instelling zijn we een gevende kerk. We geloven in overvloedig geven en overvloedig oogsten.