Titel: Bewegen in het profetische

Schrijver: Richard Wilbrink

Aantal dagen: 7

Profetie is een gave die God geeft om namens Hem woorden van leven te spreken. Een krachtige gave die veel zegen brengt. In dit leesplan leer je vanuit de Bijbel om op gezonde wijze zelf te profeteren, ontvangen profetie te toetsen en welke niveaus er zijn in het profetische.

Titel: Don’t worry, be happy

Schrijver: Maarten Zwaan

Aantal dagen: 4

In de Bijbel staan verschillende teksten als ‘wees in geen ding bezorgd’ en ‘verblijd u ten alle tijden’, toch maken we ons allemaal weleens zorgen. Wat bedoelt de Bijbel met deze teksten en hoe wil God ons helpen als er zorgen zijn?

Titel: In love with Jesus

Schrijver: Miriam Bezemer

Aantal dagen: 10

Ben jij verliefd op Jezus? Misschien klinkt het gek in je oren… verliefd op Jezus? In love with Jesus gaat over het liefdesverhaal tussen Jezus en ons. In dit leesplan zul je ontdekken waarom het zo belangrijk is dat je in love met Jezus bent én zul je ontdekken dat Hij in love is met jou en dat jouw antwoord daarop zo belangrijk is!

Titel: Overvloedig leven – Efeziërs dl 1

Schrijver: Richard Wilbrink

Aantal dagen: 5

Dit leesplan geeft verdieping aan de tekstgedeelten van het Bijbelboek Efeziërs. In deel 1 komt hoofdstuk 1:1-14 aan bod. Paulus spreekt in deze brief de gelovigen aan om zowel de rijkdom van de kerk, als haar roeping op aarde te geloven. Je zal enthousiast worden over wat Jezus allemaal voor jou heeft geregeld: zoon of dochter van de levende God zijn.

Titel: Overvloedig leven – Efeziërs dl 2

Schrijver: Richard Wilbrink

Aantal dagen: 5

Dit leesplan geeft verdieping aan de tekstgedeelten van het Bijbelboek Efeziërs. In dit 2e deel komt hoofdstuk 1:15-23 aan bod. Paulus spreekt in deze brief de gelovigen aan om zowel de rijkdom van de kerk, als haar roeping op aarde, te geloven. Je zal enthousiast worden over wat Jezus allemaal voor jou mogelijk heeft gemaakt: zoon of dochter van de levende God zijn. 

Titel: Overvloedig leven – Efeziërs dl 3

Schrijver: Richard Wilbrink

Aantal dagen: 6

Dit leesplan geeft verdieping aan de tekstgedeelten van het Bijbelboek Efeziërs. In dit 3e deel komt hoofdstuk 2:1-22 aan bod. Paulus spreekt in deze brief de gelovigen aan om zowel de rijkdom van de kerk, als haar roeping op aarde, te geloven. Je zal enthousiast worden over wat Jezus allemaal voor jou mogelijk heeft gemaakt: zoon of dochter van de levende God zijn. 

Titel: Overvloedig leven – Efeziërs dl 4

Schrijver: Richard Wilbrink

Aantal dagen: 4

Dit leesplan geeft verdieping aan de tekstgedeelten van het Bijbelboek Efeziërs. In dit 4e deel komt hoofdstuk 3:1-21 aan bod. Paulus spreekt in deze brief de gelovigen aan om in zowel de rijkdom van de kerk, als in haar roeping op aarde, te geloven. Je zal enthousiast worden over wat Jezus allemaal voor jou mogelijk heeft gemaakt: zoon of dochter van de levende God zijn.

Titel: Overvloedig leven – Efeziërs dl 5

Schrijver: Richard Wilbrink

Aantal dagen: 5

Dit leesplan geeft verdieping aan de tekstgedeelten van het Bijbelboek Efeziërs. In dit 5e deel komt hoofdstuk 4:1-16 aan bod. Paulus spreekt in deze brief de gelovigen aan om zowel in de rijkdom van de kerk, als in haar roeping op aarde, te geloven. Je zal enthousiast worden over wat Jezus allemaal voor jou mogelijk heeft gemaakt: zoon of dochter van de levende God zijn.

Titel: Overvloedig leven – Efeziërs dl 6

Schrijver: Richard Wilbrink

Aantal dagen: 3

Het leesplan geeft verdieping aan de tekstgedeelten van het Bijbelboek Efeziërs. In dit 6e deel komt hoofdstuk 4:17-32 aan bod. Paulus spreekt in deze brief de gelovigen aan om zowel in de rijkdom van de kerk, als in haar roeping op aarde, te geloven. Je zal enthousiast worden over wat Jezus allemaal voor jou mogelijk heeft gemaakt: zoon of dochter van de levende God zijn.

Titel: Overvloedig leven – Efeziërs dl 7

Schrijver: Richard Wilbrink

Aantal dagen: 5

Het leesplan geeft verdieping aan de tekstgedeelten van het Bijbelboek Efeziërs. In deel 7 komt hoofdstuk 5 vers 1 tot en met 20 aan bod. Paulus spreekt in deze brief de gelovigen aan om zowel in de rijkdom van de kerk, als in haar roeping op aarde, te geloven. Je zal enthousiast worden over wat Jezus allemaal voor jou mogelijk heeft gemaakt: zoon of dochter van de levende God zijn.

Titel: Overvloedig leven – Efeziërs dl 8

Schrijver: Richard Wilbrink

Aantal dagen: 3

Het leesplan geeft verdieping aan de tekstgedeelten van het Bijbelboek Efeziërs. In deel 8 komt hoofdstuk 5 vers 21 tot en met 33 aan bod. Paulus spreekt in deze brief de gelovigen aan om zowel in de rijkdom van de kerk, als in haar roeping op aarde, te geloven. Je zal enthousiast worden over wat Jezus allemaal voor jou mogelijk heeft gemaakt.

Titel: Overvloedig leven – Efeziërs dl 9

Schrijver: Richard Wilbrink

Aantal dagen: 7

Het leesplan geeft verdieping aan de tekstgedeelten van het Bijbelboek Efeziërs. In deel 9 komt hoofdstuk 6 vers 1 tot en met 24 aan bod. Paulus spreekt in deze brief de gelovigen aan om zowel in de rijkdom van de kerk, als in haar roeping op aarde, te geloven. Je zal enthousiast worden over wat Jezus allemaal voor jou mogelijk heeft gemaakt.

Titel: Overheid eren

Schrijver: Richard Wilbrink

Aantal dagen: 5

Dit leesplan behandelt diverse Bijbelteksten die gaan over hoe een christen om moet gaan met de overheid. Zaken als je houding, belastingen, (on)gehoorzaamheid en gebed komen aan bod. Juist in deze tijd waar de maatschappij gekenmerkt wordt door weerstand tegen diverse overheidsmaatregelen en falend bestuur is het goed om als christen vanuit de Bijbel je te laten inspireren.

App downloaden

Download de app

Staat de YouVersion Bijbel app nog niet op je telefoon of tablet? Je kunt de app downloaden uit de App Store voor iOS of uit de Play Store voor Android-apparaten.