KOFFIERUIMTES HUIS DER HELDEN + DE PUNT

Een frisse wind door je huis laten gaan, kennen we allemaal. Schuiven met de indeling, vervangen van meubels die door het gebruik ervan kapot zijn gegaan; eens in de zoveel tijd moet je de boel weer opfrissen om alles netjes en in goede staat te houden. Want je huis moet als een ’thuis’ blijven voelen!

Voor Gods huis geldt dit ook. Daarom willen we onze beide koffieruimtes vernieuwen. Een nieuwe lik verf en een andere indeling met nieuwe meubels zodat deze ruimtes voor diverse doeleinden gebruikt kunnen blijven worden.

Natuurlijk moeten de beide ruimtes plek blijven bieden aan iedereen die na een samenkomst gezellig blijft plakken voor een lekker kopje koffie of lunch. Maar ook wordt er bij de nieuwe inrichting rekening gehouden met andere activiteiten die in deze ruimtes plaatsvinden. Denk aan de Alpha of lifegroups die in deze ruimtes samenkomen. Voor zowel onze leden als onze gasten mag dit huis -Gods huis- als een warm thuis aanvoelen.

Proces
Toen de keuken in de Punt vernieuwd werd, is er ook al nagedacht over het vernieuwen van de koffieruimtes. In die tijd is er door een interieurontwerpbureau een advies uitgebracht voor beide ruimtes. Behalve dat in dit advies nieuwe inventaris is opgenomen, omvat het ook een plan om meer eenheid tussen beide ruimtes te creëren. Als de grijze tussendeuren openstaan, vormen de twee aparte ruimtes één mooi geheel.

Ten tijde van de verbouwing van de keuken was het niet haalbaar direct de plannen voor de koffieruimtes door te zetten. De ontwerpschetsen zijn echter nog in ons bezit en zullen de basis vormen waarop we nu opnieuw naar de indeling en inrichting gaan kijken. De sfeerplaatjes die hieronder  te zien zijn, zijn dus fictief en het uiteindelijke ontwerp kan afwijken.

Kosten
De geschatte kosten voor dit project zijn: €550.000
Zodra de benodigde financiën voor dit project binnen zijn, wordt de opdracht tot uitvoering gegeven. Natuurlijk vieren we dit weer met elkaar!

Enthousiast? 
Wil jij een gift geven voor dit project? Dat kan via onderstaande button, QR-code of gegevens.