Voor ons is Nehemia een plek waar we thuis komen als gezin. Een plek waar we vriendschappen hebben opgebouwd en de kinderen met plezier naar de Jesus Kids gaan.

Nehemia is een gemeente waar God centraal staat en waar de liefde voor Jezus zichtbaar is.

De preken zijn begrijpelijk, praktisch en goed op te volgen. Dat maakt dat je elke dag sterker wordt en begrijpt wat het doel is van je leven. Kom gewoon zoals je bent!

Vanaf 1984 maken wij deel uit van deze gemeente. Onze twee kinderen hebben er hun levenspartner gevonden. We zijn er geestelijk opgebouwd en waren er getuige van hoe door de jaren heen veel mensen Jezus als hun Redder hebben gevonden. “Waarlijk, de Here is aan deze plaats”.

Na ons huwelijk gingen we op zoek naar een kleine gemeente. Uiteindelijk kwamen we in Nehemia, nadat we vele andere kerken hadden bezocht. Niet echt een kleine gemeente, maar we voelden ons er gelijk thuis. We werden er gezien door gemeenteleden en voelden ons mede daardoor erg welkom. Dit gevoel is na 13 jaar nog steeds zo!

Nehemia betekent voor ons: duidelijk onderwijs krijgen uit het levende Woord van God op een aanspreekbare manier! Naast het ontmoeten van Hem tijdens de krachtige aanbidding, het brengen van het Woord en de Bijbelstudies, genieten we intens van de ontmoeting met elkaar!