Eten doen we allemaal. Maar sámen eten is zo veel leuker!

Schuif daarom eens aan bij een maaltijd van Food4You. Deze maaltijden zijn gezellig, gezond én gratis. Iedereen is welkom.

Wij doen de inkopen, het koken en de afwas. Jij schuift aan en geniet van de lekkere maaltijd en het gezelschap van tafelgenoten!

Wanneer eet jij een hapje mee?

Algemene informatie

  • iedereen is welkom!
  • elke maaltijd start om 18.00 uur en eindigt uiterlijk 19.00 uur.
  • inloop is vanaf 17.30 uur.
  • aanmelden* is verplicht i.v.m de inkopen.
  • de maaltijd wordt gehouden in zaal ‘de Punt’ in het gebouw van Nehemia Ministries.**


*Er is plaats voor 100 personen. Als de avond volgeboekt is, zie je de melding ‘Er is geen formulier gevonden’ en is aanmelden dus niet meer mogelijk. Hopelijk kun je er volgende keer weer bij zijn!

**Je vindt de ingang van deze zaal aan de achterzijde van het gebouw: via het zijpad rechts naast de hoofdingang (H.A. Lorentzstraat 5 in Zwijndrecht). 

Food4You is een initiatief van Nehemia Ministries

Nehemia Ministries
H.A. Lorentzstraat 5
3331 EE Zwijndrecht
078-6193745
[email protected]

FAQ

Food4You is een initiatief van Nehemia Ministries: een evangelische kerk, gevestigd op industrieterrein Develpoort in Zwijndrecht (vlak naast de Gamma).

Een goed te bereiken plek, pal aan de A16 en dicht bij het station van Zwijndrecht. In de straat en omgeving is volop gelegenheid om gratis te parkeren.

Food4You wordt gehouden in zaal ‘de Punt’ in het gebouw van Nehemia Ministries. Je vindt de ingang van deze zaal aan de achterzijde van het gebouw: via het zijpad rechts naast de hoofdingang. De hoofdingang is gevestigd aan de H.A. Lorentzstraat 5 in Zwijndrecht.

De maaltijden van Food4You worden om 18.00 uur geserveerd. Inloop is vanaf 17.30 uur.

De avond eindigt om uiterlijk 19.00 uur.

De maaltijden van Food4You worden gratis aangeboden. Wel is er de mogelijkheid om een donatie te geven. Dat kan op de avond zelf via de daarvoor bestemde box die op de balie van de keuken staat.

Direct online een gift overmaken? Dat kan via deze link.

Wil jij een introducee meenemen? Dat vinden we erg leuk. Iedereen is welkom bij Food4You! Bij het aanmelden van jezelf, kun je aangeven met hoeveel personen je komt. Geef daar het juiste aantal door, dan staat er voor jou én je gasten een heerlijk bordje klaar.

Om mee te kunnen eten bij een maaltijd van Food4You is vooraf aanmelden verplicht. Zo kunnen we de juiste hoeveelheid boodschappen inslaan en koken we voldoende voor iedereen die aanschuift.

Het team van Foo4You kookt koolhydraat- en zoutarm. Voor zover dat mogelijk is,  wordt er rekening gehouden met allergieën. Op het aanmeldformulier kun je aangeven waar jij allergisch voor bent.

Food4You is een initiatief van Nehemia Ministries: een evangelische kerk in Zwijndrecht.

Heb jij een vraag over Food4You, neem dan contact op via onderstaande gegevens:

Bellen: Bel ons tijdens kantooruren op 078-6193745

Mailen: Stuur een mail naar [email protected] 

Of kom langs: ons adres is H.A. Lorentzstraat 5 in Zwijndrecht. Ons secretariaat is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur.