ACHTERTERREIN

We zijn met ‘ons plekje’ aan de H.A. Lorentzstraat niet alleen gezegend met een geweldig pand, maar ook met een groot achterterrein. Op dit moment wordt die plek niet optimaal benut en is de uitstraling ervan ook zeker niet uitnodigend.

Deze plek mag een verlengstuk van ons gebouw worden; een plek waar je met lekker weer kunt koffiedrinken na een dienst, die ‘aangekleed’ en onderhouden is. Die uitnodigend is voor bezoekers van de Kringloopwinkel of bezoekers die via de Punt ons gebouw binnenkomen.

Daarnaast is deze plek de ’tuin’ waar onze achterburen tegenaan kijken: hoe het terrein er nu uitziet, reflecteert niet wie we willen zijn als kerk. We zijn kinderen van God, alles dat Hij doet is excellent. Dat mag ook in onze daden zichtbaar worden. En dus willen we deze plek veranderen in een plek waar aandacht aan gegeven is!

Proces: 
Omdat er diverse doelgroepen van dit terrein gebruikmaken worden de wensen van diverse sectoren in kaart gebracht. Aan de hand daarvan wordt een ontwerp gemaakt. Dit is in deze fase nog niet concreet. Wel zijn er al wat sfeerbeelden verzameld die laten zien welke richting er nu op gedacht wordt t.a.v. de uitstraling die we zoeken. Een aantal van die beelden kun je hieronder bekijken.

Kosten
De geschatte kosten voor dit project zijn nog niet bekend. Houd deze site in de gaten voor updates rondom dit project.
Zodra de benodigde financiën voor dit project binnen zijn, wordt de opdracht tot uitvoering gegeven. Natuurlijk vieren we dit weer met elkaar!

Enthousiast? 
Wil jij een gift geven voor dit project? Dat kan via onderstaande button, QR-code of gegevens.